Parlament Europeu

Javi López es reuneix amb el món local socialista per impulsar la gestió de Next Generation EU

  • Actualitzat:
  • Creat:

Javi López es reuneix amb el món local socialista per impulsar la gestió del Pla de Recuperació Europeu.

L’eurodiputat del PSC, Javi López, ha començat una ronda de trobades amb alcaldes, alcaldesses i grups municipals socialistes per ajudar-los en la gestió del Pla de Recuperació Europeu, Next Generation EU, que serà el projecte de més impacte europeu pels propers anys. Aquest Pla representarà per a Espanya una injecció de 144.000 milions d’euros, sota condicionalitat europea, que han de servir per introduir reformes cap a una economia més verda, digital i resilient.

L’eurodiputat s’ha reunit amb representants d’Ajuntaments com Santa Coloma de Gramanet, Granollers o Lleida i en les properes setmanes seguirà mantenint contactes amb d’altres ens locals.

Per Javi López, “la gestió dels fons són una gran oportunitat per a la transformació de la nostra economia, però a l’hora són una gran responsabilitat. Cal assegurar que som capaços de realitzar una bona execució del fons a través de la capacitat de concertació política i estratègica i de cooperació público-privada. Els socialistes des de tots els nivells governamentals som els qui estem en millor posició per garantir una bona gestió i una bona governança d’aquests recursos”.