Parlament Europeu

Javi López: hem de defensar la transició verda i digital a nivell català i municipal.

  • Actualitzat:
  • Creat:

La Secretaria de Política Europea i Internacional convoca una reunió interparlamentària per coordinar l’acció del socialisme català a nivell europeu i internacional.

A la reunió hi ha participat la Secretària de Política Europea i Internacional del PSC, Laura Ballarín, el Secretari d’Economia i Hisenda del PSC, Francesc Trillas, i l’eurodiputat Javi López. També hi ha participat diputats de les diferents cambres, així com alcaldes i alcaldesses amb representació a organismes europeus i internacionals.

A la reunió s’han tractat els temes de més d’actualitat de la política europea com el Pla de recuperació de la UE i el nou Marc Financer Plurianual o la Conferència pel Futur d’Europa.

Durant la reunió, Javi López ha afirmat que “les prioritats dels socialistes al Parlament Europeu són l’aplicació de l’agenda verda, la digitalització, i la resiliència, entesa com a política industrial”. Per l’eurodiputat “aquestes prioritats haurien de ser els eixos centrals de les polítiques socialistes a nivell català i als nostres municipis”.